Over Masten enzo ..!

Service

Niet alleen voor nieuw te tuigen jachten kunt u een beroep op Masten en zo..! doen. Wij komen ook graag bij u aan boord om de bestaande uitrusting te verbeteren, te repareren of te vervangen.Op grond van onze jarenlange ervaring in de watersport kunnen wij snel vaststellen wat bijvoorbeeld aan staand en lopend want verbeterd kan worden. Masten en zo..! werkt behalve voor "nieuwbouw" op basis van een vaste uurprijs. Zo weet u meteen wat iets gaat kosten en wat de verbeteringen kunnen zijn.Masten en zo..! gaat het "kleine" werk beslist niet uit de weg. Wie met een Optimist, een Flits of een Yngling bij Masten en zo..! aanklopt, vindt hiervoor een enthousiaste partner, die beslist nog wat praktijktips (of een sterk zeilverhaal) in petto heeft.

Marcel de Jong & Martijn Postma

Image
Image

Advies

Watersport en openheid horen bij elkaar. Even bij de buurman in de haven kijken hoe die iets heeft opgelost, leidt vaak tot een gezellige "après sail". Maar buurman weet lang niet alles en dan is het goed dat de deskundigen van Masten en zo..! kunnen worden benaderd voor een afzonderlijk advies. Masten en zo..! is dealer van alle bekende merken. De praktijk heeft evenwel uitgewezen dat Marcel de Jong en zijn mensen u beter kunnen assisteren bij de klus. Samen maken wij dan van uw jacht een vriend die altijd "met het pinkje te besturen is". En dan weet de rechtgeaarde watersporter dat het piekfijn voor elkaar is.

Masten en zo..!, uw vertrouwde hulp bij de optimale afstemming

Praktijkervaring

Zeilen is een voortdurend gevecht met wind en water. De wedstrijdzeiler probeert zijn tegenstander af te loeven; de toervaarder wil veilig mogelijk op de plaats van bestemming zijn. Of dat bootje in de verte inhalen. Jarenlange ervaring hebben Marcel de Jong en zijn collega's bij Masten en zo..! geleerd de benodigde verbeteringen te onderkennen. Niet alleen in wedstrijden, maar vooral bij tochten over zee, wanneer een schip werd overgezeild naar een verre haven in een zonnig gebied. Dat voortdurend bezig zijn met de optimale stand van zeilen, mast, wanten en schootvoering leverde een schat aan ervaring op, die zij graag overdragen aan andere zeilers. En beslist niet alleen aan wedstrijdzeilers

Koopmansgracht in Sneek

Read the full story of Susanne Huber-Curphey and NEHAJ

Your 'Masten Enzo' sticker made it round the world on many ships, now see the picture of Tasmania on Nehaj in the new OCC article. 

Thank-you for your excellent work, for letting me help and for giving me a warm welcome back to Sneek. 

Wishing you all the best,

Susanne Huber-Curphey and NEHAJ

Published in June 2020:
The prestigious British OCC (Ocean Cruising Club) in their annual magazine 'Flying Fish'

KLIK OP DE FOTO ONDER VOOR HET VERHAAL VAN SUSANNE

selden dekbeslag folder

Image